Авто зі Швеції: 10 переваг покупки авто з скандинавської країни.

Чому авто з Швеції є дуже хорошим вибором для українців. Комплектація, технічний стан, а головне ціна на транспортний засіб та багато інших плюсів. Всі переваги покупки скандинавських авто в одній статті.

Авто зі Швеції: 10 переваг покупки авто з скандинавської країни. - Autoscout
5/5 - 5
11495

Швеція - одна з найпопулярніших країн для покупки власного авто. Вона викликає інтерес покупців оскільки має ряд переваг перед іншими гравцями автомобільного ринку:

  1. Береже відношення шведів до своїх авто змушує їх не економити на обслуговуванні своєї машини. І це основна причина чому всі шведські автомобілі знаходяться у відмінному стані. Тут виходить, що ви купуєте б/у автомобіль із практично новим двигуном.
  2. Регулярне та вчасне проходження ТО гарантує автомобілям з певним пробігом хороший технічний стан. При кожному техогляді відбувається реєстрація і занесення даних про пробіг, який можна перевірити. На відміну від Німеччини (не говорячи про Україну) ТО дуже ретельне: проводиться справжня експертиза автомобіля і навіть найменші недоліки вказуються в протоколі ТО.
  3. В Швеції діють жорсткі правила обмеження швидкості: по місту 50 км/год, по заміських дорогах 90 км/год, по автобану 120 км/год. І найголовніше - шведи дотримуються цих правил!
  4. Майже всі машини в Швеції мають скандинавську комплектацію для північних широт, що найбільше підходить для нашого клімату - WEBASTO, підігрів сидіння, дзеркал, протитуманні фари, омивач фар. Хто хоче повний фул - тут легше знайти таку машину!
  5. В Швеції навіть до віддаленої ферми в лісі прокладена ідеально рівна дорога. Тому підвіски в цих авто як нові.
  6. Якщо виявиться, що власник машини відмотав показники одометра - його очікує великий штраф або навіть може сісти за грати!
  7. Дуже часто для покупця є приємний бонус - при продажі авто власник віддає додатковий комплект коліс з дисками. Це суттєва економія і не треба ламати голову де їх докупити.
  8. На відміну від Німеччини, в Швеції не використовують солоні реагенти зимою, які псують кузов автомобіля.
  9. Практично всі шведи мають спокійний, врівноважений характер, що позитивно впливає на режим їзди на автомобілі і береже ресурс двигуна.
  10. Також особливістю шведів є те, що при продажі авто в них є нормою розказувати про всі недоліки і поломки.

Одна з головних переваг - ціна на авто в Швеції дуже часто нижча ніж в інших країнах Європи. І буває, що в ціну вказану на сайті, входить ПДВ, який потім повертається. А із цінами на авто в Україні тут взагалі не можна порівнювати. Оскільки практично неможливо знайти аналоги по якості, комплектації та стану. А якщо вони і є, то коштують значно дорожче. Ви ще й досі вагаєтесь де купувати автомобіль? Звертайтесь до нашої команди автоскаутів, які завжди будуть готові Вам допомогти!

Маєте запитання? Напишіть нам в мессенджер:
Замовити авто Autoscout
Мрієш про власне авто? Просто зв'яжись з нами!
Замовити авто

Пригнані авто

Автомобілі пригнані командою Автоскаут під замовлення наших клієнтів з різних країн Європи

Ford Mondeo - AutoScout

Ford Mondeo

2013р. 120kW, 2.0 Дизель 6ст. автомат

Ціна 9200€

Перейти детально
Nissan qashkai 2 - AutoScout

Nissan qashkai 2

2011р. 2.0 дизель, 110kW 6ст. механіка

Ціна 11900$

Перейти детально
VW Caddy 2010 - AutoScout

VW Caddy 2010

2010р. 1.6 бензин 75кВт 5ст. механіка

Ціна 9450$

Перейти детально